PromoCat

Voer je vraag in Mijn vragen
Welkom
Aanmelden  Aanmelden

Suppliers inzien en toevoegen/verwijderen

We snappen dat je graag al het inzicht wilt hebben in welke suppliers er in jouw shop zitten en dat het wel eens voor kan komen dat je een supplier wilt verwijderen of juist wilt toevoegen. 
Onderstaand leggen we uit hoe je de suppliers in jouw shop kunt inzien, kunt toevoegen of kunt verwijderen.


1. Suppliers inzien


Stap 1: Om in te zien welke suppliers er in jouw shop zijn ingelezen, dien je eerst in te loggen in het CMS van jouw webshop.

Stap 2: Als je in de achterkant (CMS) van de shop bent ingelogd, ga je naar het blokje “Mijn Suppliers”. 
Hier vind je een overzicht van alle leveranciers die momenteel in jouw shop zitten. Tevens zie je hier welke prijzen van de leveranciers zijn ingelezen (Algemene verkoopadviesprijs of de inkoopprijs).2. Suppliers toevoegen/verwijderen

PromoCat is de enige die leveranciers aan de shop kan toevoegen en/of kan verwijderen. Als je graag een leverancier uit de shop wilt verwijderen/een leverancier wilt toevoegen, dan kun je dat HIER aan ons doorgeven.3. Producten van suppliers inlezen die niet bij ons zijn aangesloten

Als een leverancier waarvan jij wel graag de producten in je shop wilt hebben niet bij ons is aangesloten, dan kun je contact opnemen met deze leverancier en vragen of hij/zij contact met ons wil opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Indien de leverancier zich niet bij ons wil aansluiten maar je alsnog graag de producten in jouw shop wilt hebben, dan kun je zelf of deze leverancier vragen om een excellijst volgens ons format in te vullen. Daarna kunnen we dit inlezen zodat de producten van deze leverancier alsnog op jouw shop zichtbaar zijn.
Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.