PromoCat

Voer je vraag in Mijn vragen
Welkom
Aanmelden  Aanmelden

Suppliers inzien en toevoegen/verwijderen


1. Suppliers inzien
Als je in de achterkant (CMS) van de shop bent ingelogd, ga je naar “Promobase”. Hier vind je een overzicht van alle leveranciers die momenteel in jouw shop zitten. Tevens zie je hier welke prijzen van de leveranciers zijn ingelezen (Algemene verkoopadviesprijs of de inkoopprijs).


2. Suppliers toevoegen/verwijderen
PromoCat is de enige die leveranciers aan de shop kan toevoegen en/of kan verwijderen. Als je graag een leverancier uit de shop wilt verwijderen/een leverancier wilt toevoegen, dan kun je dat HIER aan ons doorgeven.


3. Producten van suppliers inlezen die niet bij ons zijn aangesloten
Als een leverancier waarvan jij wel graag de producten in je shop wilt hebben niet bij ons is aangesloten, dan kun je contact opnemen met deze leverancier en vragen of hij/zij contact met ons wil opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Indien de leverancier zich niet bij ons wil aansluiten maar je alsnog graag de producten in jouw shop wilt hebben, dan kun je zelf of deze leverancier vragen om een excellijst volgens ons format in te vullen. Daarna kunnen we dit inlezen zodat de producten van deze leverancier alsnog op jouw shop zichtbaar zijn.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.