Minimale afnamen instellen

Als je graag een minimale afname wilt instellen, dan kan dat op 2 manieren:

1. Als je de minimale afname wilt instellen voor de hele shop (shop breed), dan ga je in het CMS naar “Instellingen” en dan het tabje “Webwinkel”.

Vervolgens scroll je naar beneden totdat je ziet staan “Minimale bestelhoeveelheid”. Het getal dat je hier invoert geldt dan als minimale afname op alle producten binnen de shop.

2. Als je de minimale afname wilt instellen per leverancier, dan ga je in het CMS naar “Webwinkel” en dan links naar “Suppliers beheren”

Vervolgens klik je op “Wijzigen” achter de leverancier waarvoor je de minimale afname wilt instellen.

Je komt nu in het bewerkingsscherm en als je iets naar onderen scrollt, zie je staan