Producten verbergen

In het CMS ga je naar “Webwinkel” en vervolgens naar “Producten beheren”. Hier vul je bij “Zoek product op” de naam of het artikelnummer van het product in welke je wilt verbergen. Wil je bijvoorbeeld alle producten van 1 leverancier verbergen? Dan selecteer je bij de filter “Leverancier” de leverancier waarvan je de producten wilt verbergen. De resultaten/de producten zullen onderaan de pagina verschijnen.
Vervolgens selecteer je het product/de producten die je wilt verbergen en klik je bij “Acties op geselecteerde items” op “Verbergen”. Daarna klik je op “Uitvoeren” en de producten worden verborgen. Dit kan soms eventjes duren voordat alles verborgen is (max 5 minuten).
BELANGRIJK! Klik nooit op “Verwijderen” achter een product. Als je het product uit de shop wilt hebben dan kun je het beste dit product verbergen. Producten die hard zijn verwijderd kunnen we niet meer terughalen voor je.

Mocht je het product dus over een tijdje wel weer in de shop willen hebben, dan kun je op de filter “Status” de optie “Verborgen” kiezen en dan zie je onderaan welke producten er momenteel allemaal zijn verborgen. Wil je 1 of meerder producten weer zichtbaar maken? Dan selecteer je deze producten en klik je onderaan bij “Acties op geselecteerde items” op “Goedkeuren” en vervolgens op “Uitvoeren”. Nu worden de producten weer zichtbaar gemaakt.