PromoCat

Voer je vraag in Mijn vragen
Welkom
Aanmelden  Aanmelden

Productvariant instellen als hoofdproduct

Soms heeft een product meerdere varianten beschikbaar. Dit kan een T-shirt zijn wat in meerdere kleuren en maten verkrijgbaar is, maar bijvoorbeeld ook een balpen met verschillende kleuren.

Nu kun je zelf invloed uitoefenen op welke variant de hoofdvariant wordt van het product, zodat deze als eerste getoond wordt. Dit doe je als volgt:

Stap 1: De optie om een variant in te stellen als “Hoofdvariant/Hoofdproduct” moeten wij voor je inschakelen.

Als je een bepaalde variant van het product dus als eerste wilt tonen, kun je aan ons doorgeven dat je graag de optie voor “Hoofdvariant/Hoofdproduct selecteren” aan wilt laten zetten. Zodra we dit hebben gedaan kun je als volgt de hoofdvariant/het hoofdproduct instellen.

Stap 2: In het CMS ga je naar “Webwinkel” en vervolgens naar “Producten". Je zoekt het product op door bij “Zoek product op” de naam of het artikelnummer in te voeren. De resultaten verschijnen dan onderaan de pagina. Als je daarna op “Wijzigen” achter het product klikt, kom je in de instellingen van dit product.Stap 3: Als het product meerdere varianten heeft, dan kun je naar onderen scrollen waar je alle varianten kunt inzien. Je kunt nu kiezen welke variant je als eerste wilt tonen en welke je dus de “Hoofdvariant” wilt laten zijn.
Het kan soms even duren voordat de wijziging zichtbaar is. Dit is afhankelijk van hoe zwaar onze servers op dat moment belast worden. Normaliter moeten de wijzigingen binnen 5 á 10 minuten wel zichtbaar zijn.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.