Widgets kopiëren

In het CMS ga je naar “Paginabeheer” en dan links naar “Layout bewerken” en vervolgens naar “Direct naar layout bewerken”

Nu kom je in de layout van de shop terecht. Belangrijk is dat je “Expert modus” aanvinkt bovenin de balk. Hierdoor krijg je alle rechten om alles te bewerken.

Er opent nu een pop up waarbij je vervolgens op het tabje “Geavanceerd” klikt. Hier zie je bij “Configuratie” welke widget het is en de juiste code.

Als je deze widget wilt kopiëren, dan selecteer je de VOLLEDIGE code bij “Configuratie” en onthoud je welke widget je vervolgens moet toevoegen in het navigatiemenu.

Je sluit de pop up en selecteert vervolgens bij het layoutpaneel aan de linkerkant de juiste widget.

Nu voeg je bij deze widget bij het tabje “Geavanceerd” de gekopiëerder code in bij “Configuratie”. Je slaat de widget op en herlaadt de pagina. Nu is de nieuwe gekopieerde widget zichtbaar en kun je hem nu naar wens gaan aanpassen. Tenslotte klik je op “Publiceer deze layout” om het ook op de live omgeving zichtbaar te maken.