PromoCat

Voer je vraag in Mijn vragen
Welkom
Aanmelden  Aanmelden

Eigen bedrukking toevoegen en koppelen

  • Houdt ten alle tijden ons format aan. Ga dus zelf geen kolomnamen aanpassen, of kolommen toevoegen/verwijderen. Doe je dit wel, dan kan dit niet geupload worden.

  • Kolom 1. Bedrukkingscode: hier voer je de code van jouw bedrukking in. Dit kan van alles zijn. Het gaat er hierbij om dat jij weet wat de code inhoudt, zodat je deze straks kunt koppelen aan de juiste producten.

  • Kolom 2. Bedrukkingsmethode: Deze hoef je niet verplicht in te vullen. Als je dit wel wilt doen, dan kun je hier de methode van de bedrukking invoeren. Bijvoorbeeld Zeefdruk.

  • Kolom 3. Afmetingen: Deze hoef je niet verplicht in te vullen. Als je dit wel wilt doen, dan kun je hier de afmeting van de bedrukking invoeren. Bijvoorbeeld 10cm X 5cm

  • Kolom 4. Positienaam: Hier voer je de positie van de bedrukking in. Bijvoorbeeld “Borst” of “Rug”

  • Kolom 5. Aantal kleuren: Hier voer je in om hoeveel kleuren opdruk het gaat. Is dit bijvoorbeeld een 1 kleurige opdruk? Dan voer je het cijfer “1” in. Is het Full Color, dan vul je “fc” in.

  • Kolom 6. Instelkosten: Hier voer je het bedrag voor de instelkosten in. Belangrijk is hierbij dat je de exacte instelkosten per kleur gaat invoeren. Stel dat 1 kleur opdruk instelkosten van € 35 heeft en een 2 kleurige opdruk instelkosten van € 70 heeft, dan vul je bij 1 kleur € 35 in en bij 2 kleuren € 70. Je moet dus niet het verschil tussen 1 kleur en 2 kleuren bij 2 kleuren invullen.

  • Kolom 7. Afname: Hier voer je de staffelaantallen in welke gelden. Bijvoorbeeld 25, 50, 100, 250, 500 etc.

  • Kolom 8. Prijs: Hier voer je de prijs voor de bedrukking in per stuk


Zodra de bedrukking in jouw shop is ingelezen, kun je de bedrukking aan de producten koppelen. Dit doe je door in het CMS naar “Webwinkel” te gaan en dan op “Producten beheren” te klikken.

Vervolgens zoek je dan het product op via “Zoek product op” door het artikelnummer of de naam van het product in te voeren. Deze verschijnt dan onderaan bij de resultaten. Als je bijvoorbeeld voor alle producten van een leverancier of voor producten binnen een bepaalde categorie de bedrukking wilt instellen, dan kun je gebruikmaken van de filteropties. Zo krijg je in 1x een volledig overzicht van alle producten, zodat je ze allemaal in 1x kunt selecteren en de bedrukking in 1x kunt koppelen.

Als je de gewenste producten hebt geselecteerd waarvoor je de bedrukking wilt instellen, scroll je helemaal naar onderen totdat je ziet staan “Acties op geselecteerde items”  Hier selecteer je dan vervolgens de optie “Stel bedrukking in” en klik je op “Uitvoeren”.

Je krijgt nu een pop-up te zien met allemaal bedrukkingscodes. Jouw eigen bedrukkingscodes staan hier ook tussen en je selecteert vervolgens de bedrukkingscodes die van toepassing zijn op de producten waaraan je de bedrukking wilt koppelen. Vervolgens klik je op “Opslaan” en de bedrukking wordt gekoppeld.FORMAT BEDRUKKING

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.