Product niet automatisch goedkeuren

Steven van der Wijk
Geschreven door Steven van der Wijk
Gewijzigd op: Ma, 23 Sep, 2019 om 12:17 PM
Druk af

Er zijn 2 mogelijkheden in het CMS met het toevoegen van nieuwe artikelen.

Optie 1: Nieuwe producten automatisch naar de shop sturen en toevoegen aan een categorie. De categorie waaronder hij word ingedeeld door ons.

Optie 2: Nieuwe producten niet automatisch goedkeuren. Met deze optie worden de producten niet automatisch toegekend aan een categorie. Deze producten komen dan ook onder "Goed te keuren" te staan. Om deze optie aan te zetten ga je naar instellingen en klik je op het tabje PromoBase.

Hier staat de optie Keur nieuwe producten goed bij gevonden categorie. Deze optie staat standaard aan. Wil je gebruik maken van optie 2 dan kun je dit vinkje uitvinken.