Betaalmethodes toevoegen/wijzigen (ook binnen MultiSafepay)

Je kunt binnen jouw webshop op 2 manieren betaalmethodes toevoegen.

1. Betaalmethodes toevoegen indien je GEEN gebruik maakt van MultiSafepay

Als je geen gebruik maakt van MultiSafepay, dan zijn er 2 betaalmethodes die binnen de shop beschikbaar zijn, namelijk "Op rekening" en "Vooruitbetaling".

Deze kun je activeren door in het CMS naar "Instellingen" te gaan.

Vervolgens klik je op het tweede tabje "Betaalmethodes". Nu scroll je naar beneden waar je "Op rekening en "Vooruitbetaling" ziet staan.

Nu kun je bepalen of je 1 of beide opties wilt activeren door het vakje aan te vinken achter "Actief". Indien je dit hebt gedaan zal deze betaaloptie in de checkout voor de klant beschikbaar zijn.

2. Betaalmethodes toevoegen/wijzigen indien je WEL gebruik maakt van MultiSafepay

Indien je gebruik maakt van MultiSafepay en je de te kiezen betaalmethodes in de checkout wilt aanpassen, dan kun je dit in jouw MultiSafepay account doen.

Je moet dus eerst bij MultiSafepay inloggen: https://merchant.multisafepay.com/

Als je bent ingelogd ga je in het linker menu naar jouw webshop instellingen. Vervolgens kies je de webshop waarvoor je de betaalmethodes wilt wijzigen.

Nu kun je rechts onder de betaalmethodes activeren of uitzetten die je in de shop wilt tonen. Tenslotte klik je op opslaan.