Kortingcodes

Hoe activeer ik mijn kortingcode?

Je kunt dit simpel weg even aangeven bij jou contact persoon en wij zullen dit voor je activeren.

Hoe werken kortingcodes?

Zodra de kortingcodes zijn geactiveerd kun je dit vinden zoals op de afbeelding hieronder:

Stap 1: Ga naar instellingen.

Stap 2: klik op kortingen.

Nu je bij kortingen bent kunnen we een korting aanmaken. Stel je wil een actie aanmaken voor de Blackfriday, Kerst of een andere actie. Je klikt dan op korting aanmaken.

Hier vul je vervolgens een naam in zodat je weet welke kortingen je hebt aangemaakt en om wat voor soort korting het gaat. Klik nu op opslaan om jou korting op te slaan.

Korting is aangemaakt!  Stel je wil 20% korting geven dan voer je bij de pijl de percentage in dat je korting wil geven.  Wanneer je hier een korting hebt ingevuld klik je op opslaan en terug.

Nu gaan we een kortingscode aanmaken. Dit doe je door op het 2e tabje te klikken.

Wanneer je op het 2e tabje bent kun je kortingcodes genereren dit doe je door op de knop "Kortingscode(s) aanmaken" te klikken.

Je krijgt nu de onderstaande popup te zien. (1) Je kunt hier bepalen hoeveel codes je wil aanmaken, (2) welke korting er van toepassing is op deze kortingscode(s) en (3) tot wanneer de code geldig is. Wanneer de gegevens zijn ingevuld klik je op opslaan.

Kortingscode is nu aangemaakt! Zoals je ziet staat er nu een random code ingevuld. Stel dat je de code wil aanpassen naar een eigen code zoals bijv. "BLACKFRIDAY", "KERST", "SINTERKLAAS". Je kunt dit aanpassen door naar de code te gaan en op wijzigen te klikken.

Je komt nu terecht op het onderstaande scherm. Je kunt nu bij 1 de naam van de korting wijzigen (Dit is de kortingscode die je communiceert naar je klanten zodat dit kan worden ingevoerd bij je winkelmandje). Bij nummer 2 kun je de geldigheid van je korting aanpassen. Bij nummer 3 kun je aangeven hoe vaak de code gebruikt mag worden, stel dat het nummer vaker mag gebruikt mag worden dan vink je nummer 4 er bij aan. Ten slot kun je hier ook de korting aanpassen.  Wanneer dit is aangepast klik je op opslaan en terug en is jou korting aangemaakt.

Hoe ziet dit nu aan de voorkant van de webshop eruit?

Er komt nu een extra functie aan de voorkant. Bekijk de onderstaande afbeelding. Je kunt hier nu op klikken om een kortingscode in te vullen.

Vul je korting in en klik op OK.

Er wordt nu 20% korting gegevens op je totale bestelling.