Hoe maak ik een link?

Stap 1: Ga naar de editor waar je de tekst wil invoeren die gelinkt moet worden.

Stap 2: Selecteer het gedeelte wat je wil linken. Zoals hier onder afgebeeld.

Stap 3: Klik op het wereldbolletje.

Stap 4: Je krijgt nu een Popup te zien zoals hieronder afgebeeld.

Stap 5: Voeg nu de link toe naar waar de tekst moet verwijzen wanneer er op geklikt wordt.

Stap 6: Je hebt nu een link aangemaakt. Openen in een nieuw tabblad, venster, popup Lees dan hieronder verder. Wanneer je niet een nieuw tabblad wil openen klik dan op ok.

Openen in een nieuw tabblad?

Stap 1: Klik op "Doel" en kies voor nieuw venster.

Openen in een nieuw venster?

Stap 1: Klik op "Doel" en kies voor Hele venster

Openen in een popup?

Stap 1: Klik op "Doel" en kies voor Popup window