Bepaal per Pdf-bestand welke (klant)informatie je wilt tonen

Vanaf nu is het beheer van elk PDF bestand eenvoudiger en inzichtelijker geworden. In dit artikel leggen we uit wat alle mogelijkheden zijn.

Beheer alle Pdf-bestanden
Log in je CMS-omgeving en ga vervolgens naar ‘Instellingen’ en klik het tabje ‘PDF’.

Overzicht per PDF
Vervolgens zie je een overzicht van elke PDF die bestaat binnen de webshop en Mijn PromoCat.
Door op een onderdeel te klikken, kan je zelf de informatie op elke PDF samenstellen.

PDF 1 – Offerte aanvraag
Een offerte aanvraag is een bevestiging die wordt verstuurd naar een klant zodra er een offerte aanvraag is geplaatst op de webshop. Onderstaande opties to

Algemeen
Binnen dit gedeelte kan je de algemene instellingen aangeven, zoals:

• Toon contactpersoon.
  • Toon klantnummer.
  • Toon artikelnummer.
  • Toon bedrijfsgegevens op elke pagina of alleen op de laatste pagina.
  • Hoe om te gaan met 0,00 waarden (bv: N.b. – op aanvraag – gratis).
  • Upload het logo dat getoond moet worden op elke pdf.

PDF 2 – Offerte
Beheer alle instellingen die te maken hebben met de offerte-pdf, zoals:

• Toon afleveradres (dit betreft het afleveradres ingevuld bij de klant).
  • Toon productfoto’s.
  • Toon uitgebreide productinformatie per artikel.
  • Extra optie: toon bekijk productinformatie.
  • Voer offerte tekst PDF boven in (de aanhef).
  • Voer offerte tekst PDF beneden in (afsluiting).

PDF 3– Bestelling
Beheer alle instellingen die te maken hebben met de bestellingen-pdf, zoals:

• Toon e-mailadres van de klant op elke order
  • Toon telefoonnummer van de klant op elke order
  • Toon afleveradres (dit betreft het afleveradres ingevuld bij de klant).
  • Productfoto’s.
  • Uitgebreide productinformatie per artikel.
  • Extra optie: bekijk productinformatie.
  • Offerte tekst PDF boven.
  • Offerte tekst PDF beneden.

PDF 4– Factuur
Beheer alle instellingen die te maken hebben met de factuur-pdf, zoals:

• Toon ordernummer.
  • Toon betaalmethode.
  • Toon afleveradres
  • Verberg artikelnummer.

PDF 5– Pakbon
Beheer alle instellingen die te maken hebben met de pakbon-pdf, zoals:

• Toon prijzen op de pakbon.
  • Toon betaalmethode.
  • Toon afleveradres
  • Verberg artikelnummer.

Vragen of dit artikel?
Neem dan contact op met ons via hulp@promocat.nl of bel +31 (0)50 210 28 10