Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw aanvragen?

Ben je jouw wachtwoord kwijt geraakt? Vraag snel eenvoudig een nieuwe aan.

Ga naar https://mijnpromocat.pcsrv.nl/ en klik vervolgens op de link 'Wachtwoord vergeten?'.

Nadat je hierop hebt geklikt, vul je het e-mailadres in wat gekoppeld is aan je PromoCat-account. Dit is je eigen emailadres of het emailadres waar je onze ‘Maandochtend Supplier Update’ mail ontvangt.

Kom je er na bovenstaande suggesties alsnog niet uit? Stuur dan een e-mail naarhulp@promocat.nl