Instelkosten per supplier instellen en/of wijzigen

Vanuit sommige suppliers krijgen wij de bedrukkingsprijzen en instelkosten aangeleverd. Deze lezen wij standaard in. Nu kan het zo zijn dat je graag vaste instelkosten per supplier wilt instellen, welke de standaard instelkosten van deze supplier overschrijven. Het instellen van deze vaste instelkosten doe je als volgt:

Stap 1: Allereerst log je in het CMS van jouw webshop in.

Stap 2: Je gaat nu naar ‘Webwinkel’ en vervolgens naar de tab ‘Suppliers’.

Stap 3: Vervolgens vind je alle suppliers die in je shop zijn ingelezen. In dit voorbeeld staan er vier suppliers. Klik op ‘wijzigen’ achter de supplier waarvan je de instelkosten wilt wijzigen.

Stap 4: Nu volgt een overzicht met allemaal instellingen over deze supplier. Om de instelkosten in te voeren of te wijzigen, vul je onderstaande vakken in.

Een voorbeeld van een ingevuld bedrag staat hieronder vermeld. Je hoeft dus niet een € (euro) teken voor het bedrag aan te geven. Vul alleen het getal in komma gescheiden en geen punt aangeven. Dus in dit voorbeeld 39,50 invullen.

Stap 5: Vervolgens klik je nog op "Opslaan" onderaan de pagina om de instellingen definitief te maken.