Instelkosten per supplier wijzigen

Om per supplier vaste instelkosten aan te houden in je webshop volg je de volgende stappen.

Ga naar ‘Webwinkel’ en vervolgens naar de tab ‘Suppliers’.

Vervolgens vind je alle suppliers die in je shop zijn ingelezen. In dit voorbeeld staan er vier suppliers. Klik op ‘wijzigen’ achter de supplier waarvan je de instelkosten wilt wijzigen.

Nu volgt een overzicht met allemaal instellingen over deze supplier. Om de instelkosten te wijzigen , per kleur vast te zetten, vul de volgende vakken in.

Een voorbeeld van een ingevuld bedrag staat hieronder vermeld. Je hoeft dus niet een € (euro) teken voor het bedrag aan te geven. Vul alleen het getal in komma gescheiden en geen punt aangeven. Dus in dit voorbeeld 39,50 invullen.