Marges terugzetten naar beginwaarden

Heb je marges handmatig aangepast maar wil je ze weer terug zetten naar de oorspronkelijke margetabellen? Dan kun je doen op de volgende manier.

Stap 1: Login in het CMS van de webshop

Stap 2: Klik op webwinkel en filter op de leverancier waarvan je de margetabellen wil terugzetten.

Stap 3: Selecteer alle artikelen of de artikelen waarvan je de marges automatisch voor wil bepalen door middel van de selectiebox.

Stap 4: Klik vervolgens onder op stel margetabel in en dan op uitvoeren.

Stap 5: Je krijgt nu popup met de tekst Bepaal automatisch te zien. Klik hier op opslaan en de geselecteerde items krijgen hun oorspronkelijk marge tabel terug.