Margetabel op producten terug zetten naar beginwaarden

Het kan zijn dat je zelf een margetabel hebt gekoppeld een aan specifiek gekozen product of variant van een product.

Al doe je dit, dan komt de margetabel die hier voorheen standaard aan hing te vervallen.

Mocht je dit weer willen terugzetten naar de beginwaarden (Standaard) dan kan dat via onderstaan de stappen.

Stap 1: Login in het CMS van de webshop

Stap 2: Klik op webwinkel

Stap 3: Filter/zoek nu op op de product(en) die je terug wilt zetten naar de beginwaarden. Dit kun je doen door middel van onderstaande velden.

Stap 3: Eenmaal gefilterd op het gewenste resultaat, kun je onderaan bij jouw 'gevonden' resultaten de producten selecteren die je wilt terugzetten naar de marge standaard

Stap 4: Onderaan de pagina kun je vervolgens een actie uitvoeren op de producten die jij hebt geselecteerd.

Stap 5: Hier kies je voor "Stel margetabel in", vervolgens klikt je op "Uitvoeren"

Stap 6: Er volgt nu een pop-up. In deze pop-up kies je de marge "Bepaal automatisch".

Stap 7: Klik op "Opslaan"

Je bent klaar en ontvangt nu een melding.

Let op! Webshop acties kunnen even duren. De reden hiervoor is dat wij gebruik maken van een wachtrij.