SEO teksten plaatsen op de shop

Stap 1: Login in het CMS

Stap 2: Ga naar webwinkel en klik vervolgens op categorieën.

Stap 3: Klik op wijzigen voor de categorie waar je de SEO tekst voor wil gaan schrijven.

Stap 4: Je kunt op 2 posities schrijven op een pagina 1 is boven de producten en de andere positie is onder de producten. Het onderstaande vlak is voor boven de artikelen.

En voor wanneer je onder de producten een groot stuk tekst wil plaatsen kun je het onderstaande blok gebruiken:

Let wel op dat het doorvoeren van deze teksten soms wat langer kan duren. Mocht het er na een aantal uur nog niet opstaan. Neem dan contact met ons op. Het zou namelijk kunnen zijn dat wanneer je een veroudert template hebt dit er nog niet in staat.

Voor meer informatie voor het opbouwen van teksten kun je deze pagina bekijken: https://www.frankwatching.com/archive/2014/08/27/stappenplan-voor-de-beste-seo-tekst/