Hoe pas ik de bedrukkingsprijzen van de leverancier aan?

Je kunt de bedrukkingsprijzen/instelkosten van een leverancier enkel aanpassen met een marge en voor de instelkosten kan dit met een vast bedrag of een marge. Dit kun je doen op verschillende plekken toepassen. Je kunt het toepassen op shop niveau en op leverancier niveau.

Om op shop niveau de marges/instelkosten aan te passen ga je naar instellingen en klik je op het tabje promobase. Hierin kun je de standaard marge aanpassen.

Om de standaard instelkosten per kleur aan te passen klik je op het tabje bedrukking onder instellingen. Hierin zie je 4 opties namelijk 1 voor de kosten per kleur, gravure, borduring en full colour. Alles wat je hier invult geldt voor de totale webshop.

Wanneer je de marge van de bedrukking/instelkosten wil aanpassen op leveranciers niveau moet je het vinkje overschrijf instelkosten aan vinken onder instellingen en dan het tabje bedrukking.

Na dat je dit hebt aangevinkt ga je naar webwinkel en klik je op suppliers. Vervolgens klik je op wijzigen bij de leverancier die je wil aanpassen.

Je krijgt nu het onderstaande scherm te zien. Onderaan vind je nu de velden voor het bepalen van de marges en instelkosten.

Zodra je dit niet invult valt hij gewoon weer terug op de standaard instellingen.