Kan ik ook een minimale orderwaarde invullen?

Geschreven door Steven van der Wijk
Gewijzigd op: Do, 2 Jul, 2020 at 1:52 PM

Je kunt de minimale orde waarde invullen door naar instellingen te gaan. Je klikt hier op het tabje webwinkel. Je scrolt nu helemaal naar beneden tot dat je de onderstaande invul vak ziet.

Vul hier je minimale orderbedrag in. Het bedrag dat je hier in vult geldt voor de hele shop en kan dus niet per leverancier gedaan worden.

Voorbeeld:

Ik heb nu 500 ingevuld bij minimale orderwaarde. Wanneer je hier onder in het screenshot kijkt zie je dus staan dat hij nu begint vanaf 43 in plaats van 1. De minimale orderwaarde is nu in dit geval € 503,96

Mocht je toch per leverancier een minimale ordewaarde in vullen bekijk dan dit artikel:

https://hulp.promocat.nl/support/solutions/articles/48001145847-margetabel-op-basis-van-prijs-instellen-