PromoCat

Voer je vraag in Mijn vragen
Welkom
Aanmelden  Aanmelden

Hoe toon ik mijn aangemaakte categorie aan de voorkant van de shop?

Zodra je een categorie hebt aangemaakt wil je uiteraard dat deze ook wordt getoond op de webshop. Om dit te tonen moet de categorie ten alle tijden producten bevatten. Zodra een categorie leeg is word hij aan de voorkant van de webshop verborgen.


Om de aangemaakte categorie te tonen moet je naar pagina beheer gaan in het CMS. Hierin vind je alle menu items die je op de homepagina ziet staan. Stel dat je de categorie onder het hoofdmenu wil plaatsen. Je kunt dan zoeken in pagina beheer naar bijvoorbeeld Hoofdmenu zie onder:

Je kunt hier het menu wijzigen of een nieuwe aanmaken. Een nieuw menu aanmaken doe je door op de groene tekst te klikken zoals hieronder.


Wanneer je een nieuw menu hebt aangemaakt of gewijzigd kom je in het onderstaande venster terecht.

Hier kun je een naam geven aan het menu zoals hij in het hoofdmenu moet staan. Vervolgens kies je voor de verwijzing van het menu voor product categorie. Als laatst kun je de categorie kiezen die je hebt aangemaakt en waar het menu vervolgens heen moet verwijzen.  Je kunt onder de categorieën kiezen of je de subcategorieën ook wilt laten zien of niet. Daarnaast kun je onder bij Doel kiezen of hij in een nieuw tabblad moet openen of dat hij in het zelfde venster opent. 


Als laatst klik je op opslaan. 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.