Hoe kom ik in de layout bewerking?

Iedereen heeft toegang tot de achterkant van zijn/haar webshop. Wij zetten nieuwe functies/maatwerk vaak live in de bewerk omgeving om te voorkomen dat er iets fout kan gaan. Op deze manier kan je de live versie van de webshop blijven gebruiken.

Je kunt de layout bewerker via onderstaande stappen benaderen:

Stap 1: Je kunt jouw CMS via jouw eigen link benaderen, bijvoorbeeld: cms.promocat-professional.nl tussen cms. en .nl komt altijd jouw url te staan. In ons geval is dat dus promocat-professional.

Stap 2: Log vervolgens in met de gegevens die je van ons hebt ontvangen.

Stap 3: Je klikt in het CMS nu op het blokje "Paginabeheer" en dan links op "Layout bewerken"

- Vervolgens klik je links op "Layout bewerken"

Stap 4: Daarna kun je klikken op "Direct naar layout bewerking"

De omgeving waar je nu in zit is de "bewerk" omgeving.