Hoe pas ik de achtergrond afbeelding bij de categorieën aan (professional design)

1. Om de banner bij de categorieën aan te passen, log je eerst in op het CMS van jouw webshop.

2. Als je bent ingelogd ga je naar "Paginabeheer" - links naar "Layout bewerken" - vervolgens naar "Direct naar layoutbewerking. Nu zit je in de editor omgeving van jouw webshop.

3. Je klikt nu een willekeurige categorie aan om te navigeren naar een pagina waar deze banner staat.

Deze zie je dan bovenaan de categoriepagina staan:

4. Nu klik je op het potloodje naast de banner om de widget voor het bewerken te openen. Of je kunt via de pagina eigenschappen editor op "Inhoud boven" klikken en dan op het potloodje bij "Banner"

Je komt dan in onderstaande Pop-up terecht.

5. Nu navigeer je naar het tabje "Achtergrond"

6. Je moet de afbeelding eerst resetten en dit doe je door op de knop "Reset" te klikken.

7. Nu kun je via de knop "Bestand kiezen" een nieuwe afbeelding uploaden.

8. Nadat je de afbeelding hebt gekozen, klik je op opslaan.

9. Tenslotte klik je bovenaan in de editor balk op "Publiceer deze layout" om de wijzigingen door te voeren.