Hoe wijzig ik mijn email voor mijn contactformulier?

Via het contactformulier wat je op je webshop hebt staan, kunnen klanten contact met je opnemen. Nadat dit formulier is ingevuld wordt er een email naar het ingestelde mailadres gestuurd zodat je hiervan op de hoogte wordt gesteld.

Stap 1: Om het emailadres te wijzigen waarop je de notificaties ontvangt, moet je allereerst inloggen in het cms van je shop.

Stap 2: Je gaat nu naar "Paginabeheer" --> Links naar "Layout bewerken" --> En vervolgens naar "Direct naar layoutbewerking"

Stap 3: Je gaat nu naar de contactpagina op jouw website (in ons voorbeeld staat de direct link naar het contactformulier in de footer).

Stap 4: Je klik nu bij het contactformulier of in de linker navigatie kolom bij het contactformulier op het potloodje om het formulier te bewerken. Er opent vervolgens een pop up.

Stap 5: Je wijzigt nu het emailadres bij de kolom "Verstuur mail naar" en klikt vervolgens op opslaan.

Stap 6: Vergeet vervolgens niet om de layout te publiceren door bovenaan in de balk op "Publiceer deze layout" te klikken. Vanaf nu zul je een bericht ontvangen op het nieuwe mailadres zodra iemand een contactformulier invult.