Leveringsvoorwaarden en geldigheidsduur

Geschreven door Steven van der Wijk
Gewijzigd op: Di, 13 Apr, 2021 at 4:43 PM

We geven uitleg hoe je leveringsvoorwaarden en de geldigheidsduur op offertes activeert in 3 stappen, laten zien hoe je dit per offerte instelt en tonen het eindresultaat op de offerte-PDF.

Stap 1: Geldigheidsduur instellen op toevoegen aantal dagen
Inloggen op Mijn PromoCat en ga naar Instellingen (rechtsboven) en klik op 'Orderflow'. Vul het aantal dagen in bij 'Geldigheidsduur offertes' en klik op 'opslaan'.

2. Leveringsconditie en geldigheidsduur invullen in offerte
Wanneer je een offerte aan het maken bent, dan zie je nu staan Leveringscondities 'en Geldigheidsduur'. Wanneer je een klant hebt gekoppeld aan een leveringsconditie, dan wordt deze optie als eerste. Je kunt deze zelf wijzigen dmv de dropdown. Bovendien kan je het aantal dagen dat je als standaard bij stap 1 hebt ingeven, handmatig per offerte wijzigen.

3. Resultaat op offerte-PDF
Zodra je de PDF bekijkt dan zie je de ingevulde gegevens staan onder het kopje 'Offertegegevens'.