Margetabel verwijderen

Geschreven door Steven Veenstra
Gewijzigd op: Wo, 27 Okt, 2021 om 11:43 AM
Druk af

In jouw webshop heb je leveranciers. Elke productlijst (assortiment) die een leverancier bezit, beschikt over een eigen margetabel. Wellicht wil jij één van deze margetabellen verwijderen om voor jezelf het overzicht te bewaren, hieronder de stappen.

Let op! Dit werkt enkel bij 'Eigen margetabellen' (los van leverancier tabellen) die niet meer gekoppeld is aan een of meer varianten.

Hoe verwijder ik een margetabel?

Stap 1: Navigeer naar "Instellingen"

Stap 2: Klik in het menu links op "Margetabellen"

Stap 3: Klik op 'Wijzigen' rechts van de margetabel die je wilt verwijderen.

Stap 4: Je krijgt nu de margetabel te zien. Hier klikt je op "Verwijderen".