Offertedatum en orderdatum handmatig wijzigen

Je kunt de offertedatum van een uitgebrachte offerte en de orderdatum van een order handmatig wijzigen.

1. Offertedatum en/of orderdatum handmatig wijzigen

Stap 1: Je logt in jouw MijnPromoCat omgeving in.

Stap 2: Je gaat naar de betreffende offerte of order waarvoor je de datum handmatig wil wijzigen, en je klikt op "Order aanpassen en/of versturen"

Stap 3: Om de offertedatum of orderdatum nu handmatig aan te passen, klap je het offerte scherm open en vink je het vierkantje vakje onder "HANDMATIGE OFFERTEDATUM of "HANDMATIGE ORDERDATUM" aan.

Stap 4: Nu kun je zelf een nieuwe offertedatum of orderdatum via de datumprikker kiezen. LET OP! Je kunt enkel een datum in het verleden kiezen en niet in de toekomst.

Stap 5: Als je nu op "Bekijk PDF" klikt, dan zie je vervolgens de handmatig aangepaste datum naar voren komen.