Eigen extra toegevoegde kosten per stuk berekenen of 1x

Geschreven door Steven Veenstra
Gewijzigd op: Ma, 6 Sep, 2021 at 4:10 PM

Soms heb je te maken met eigen extra kosten die je op een offerte of order bij een product wilt toevoegen, zoals bijvoorbeeld handelingskosten. 


Nu kan het zo zijn dat je de handelingskosten per aantal stuks wilt toepassen of juist maar 1x voor het totaal aantal stuks.

Stel: op de offerte of order staan 100 kerstmutsen. Je kunt dan bepalen of je de handelingskosten dus 100x wilt laten berekenen of enkel 1x.


Je dient dit binnen jouw MijnPromoCat omgeving per extra kosten optie aan te geven. Je stelt dit in als volgt:


Stap 1: Je logt in jouw MijnPromoCat omgeving in.


Stap 2: Je gaat vervolgens naar het poppetje rechtsboven en klikt op instellingen
Stap 3: Je klikt nu op het tabje "Kosten" zodat je in het overzicht van alle extra toe te voegen kosten komt. Hier kun je dan vervolgens per extra kostensoort aanvinken of je de kosten per aantal stuks van het product wilt berekenen (vinkje aan) of dat je de kostensoort 1x in z'n totaliteit voor alle stuks van het product wilt berekenen (je laat het vinkje dan uit).

Resultaat: Zodra je nu dus een offerte of order maakt, zie je op het moment van toepassen van de extra kostensoort de gewenste berekening (per aantal of 1x in totaal) automatisch ingevuld is.

Resultaat op PDF: Als je dit vervolgens op de PDF bekijkt, dan zie je dat wordt toegepast (in dit geval berekenen we de handelingskosten per aantal stuks van het product)