Inlog problemen MijnPromocat

Let op! Deze documentatie is enkel voor Google Chrome gebruikers. Mocht je gebruik maken van een andere browser? Neem dan contact met ons op via hulp@promocat.nl

Hoe kan het dat ik niet kan inloggen?

Google Chrome geeft de optie om binnen de browser wachtwoorden op te slaan. Deze wachtwoorden vult Google Chrome automatisch voor je aan indien je de pagina de volgende keer opnieuw benaderd.

Het niet kunnen inloggen kan worden veroorzaakt door 2 problemen. Waaronder:

• Je hebt onlangs je wachtwoord gewijzigd van MijnPromocat
  • Je hebt onlangs na het inloggen op MijnPromocat je wachtwoord geüpdatet

Door een wijziging die is toegepast door Google Chrome, vult Google Chrome automatisch jouw oude wachtwoord in plaats van het nieuwe wachtwoord dat jij hebt geüpdatet of aangemaakt.

Meer informatie: Google Support - Wachtwoorden beheren

Hoe los ik dit op?

Stap 1: Klik rechts bovenin op de 3 puntjes

Stap 2: Klik vervolgens op instellingen

Stap 3: Wanneer de instellingen-pagina is geopend klik in het menu aan de linkerkant op "Automatisch invullen"

Stap 4: Vervolgens klik je op "Wachtwoorden"

Stap 5: Daarna kun je zoeken op "Promocat" in het zoekveld rechtsboven in (Na het intypen moet je wel op enter drukken)

Stap 6: Alle resultaten met het trefwoord "Promocat" komen vervolgens tevoorschijn

Stap 7: Het resultaat van MijnPromocat met het mailadres en wachtwoord waar jij altijd mee inlogt moet je verwijderen. Dit kun je doen door hiernaast op de 3 puntjes te klikken

Stap 8: Wis de browser cache
Meer informatie: Browser cache wissen

Stap 9: Start je browser opnieuw op

Je bent klaar! Probeer vervolgens opnieuw in te loggen door middel van het handmatig invoeren van jouw emailadres en wachtwoord.

Mochten er problemen blijven ontstaan, dan kun je contact opnemen met hulp@promocat.nl