Hoe maak ik een nieuwe margetabel aan?

Wat is een margetabel?

Voor de leveranciers in jouw webshop kun je een margetabel instellen. Dit is een tabel waarmee jij een percentage boven op de productprijs kunt zetten, of juist af kunt halen. Door middel van deze tabellen kun je de gewenste prijs instellen per leverancier of product.

Hoe maak ik een margetabel aan?

Stap 1: Login op jouw CMS en ga naar "Instellingen"

Stap 2: Ga naar "Margetabellen", hier vind je een overzicht van jouw margetabellen

Stap 3: Klik op "Nieuwe margetabel toevoegen"

Stap 4: Er verschijnt een pop-up. Vul hier de naam

Stap 5: Kies een type (Meer informatie: Wat is het verschil tussen de marge types?)

Stap 6: Klik op "Opslaan"

Wellicht ook interessant?