Margetabel instellen per product(set)

Wat is een margetabel?

Voor de leveranciers in jouw webshop kun je een margetabel instellen. Dit is een tabel waarmee jij een percentage boven op de productprijs kunt zetten, of juist af kunt halen. Door middel van deze tabellen kun je de gewenste prijs instellen per leverancier of product.

Ik wil graag een nieuwe margetabel aanmaken

Wil je graag een frisse start of een aparte margetabel koppelen naast de margetabellen die je momenteel al hebt? Geen probleem. Volg onderstaande documentatie voor het aanmaken van een nieuwe margetabel.

Meer informatie: Hoe maak ik een nieuwe margetabel aan?

Ik heb al een margetabel en wil deze graag koppelen aan mijn producten

Stap 1: Ga naar "Webwinkel"

Stap 2: Gebruik de filter om de juiste producten op te zoeken die je wilt koppelen. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op leverancier.

Stap 3: Onderaan de pagina verschijnt nu een tabel met de gevonden resultaten

(Mocht je dit in grote bulk acties willen doen, dan raar ik aan om "items per pagina:" op 500 stuks te zetten)

Stap 4: Selecteer de producten die je wilt koppelen

Stap 5: Onderaan de pagina bij "Acties op geselecteerde items:" selecteer je "Stel margetabel in". Vervolgens klik je op "Uitvoeren"

Stap 7: Selecteer de margetabel die je wilt koppelen aan deze geselecteerde producten

Stap 8: Klik op "Opslaan"

Je bent klaar. Er verschijnt nu een pop-up met een melding.

Meer informatie: Hoe lang moet ik wachten totdat iets aangepast is?