Producten toevoegen / verwijderen uit een categorie

Shane Kloosterman
Geschreven door Shane Kloosterman
Gewijzigd op: Vr, 23 Feb, 2024 om 1:48 PM
Druk af

Hoe kan ik mijn producten wijzigen van categorie?

Verwijderen:

Stap 1: Ga naar Webwinkel > Categorieën > Wijzig de categorie waar je het product uit wil halen.

Stap 2: Klik vervolgens op het tabje ''Producten in deze categorie''. Hier staan nu alle producten die in de deze categorie vallen. Wanneer je nu een artikel hier uit wil verwijderen klik je op verwijder uit categorie.

Alternatieve methode:

Stap 1: Ga naar webwinkel > Producten > Zoek het product op dat je wil verwijderen uit de categorie en klik op wijzigen.

Stap 2: Je ziet zoals op het screenshot hieronder welke categorieën gekoppeld zijn aan dit product. Om dit artikel uit de categorie te verwijderen klik je op verwijderen naast de categorie waar het product uit gehaald moet worden en sla je het product op.

Toevoegen:

Stap 1: Ga naar webwinkel > Producten > Zoek het product op dat je wil toevoegen aan een categorie en klik op wijzigen.

Stap 2: Hier kun je klikken op ''Voeg product toe aan een categorie'' en vervolgens selecteer je de gewenste categorie en sla je het product op.