Hoe stel ik analytics in?

Om analytics in te stellen moet er eerst een account aangemaakt worden. Hoe je dit doet kun je hier vinden:  https://support.google.com/analytics/answer/1009694?hl=nl

Wanneer het account aangemaakt is krijg je een tracking code zoals hieronder:

Deze ID kopieer je en logt in in het CMS van de webshop. Vervolgens ga je naar instellingen en klik je op het tabje SEO. Kopieer nu de ID in het invulvakje zoals hieronder en klik op opslaan.