Productlijst invullen

Hou bij het invullen rekening met het volgende:

• Houdt ten alle tijden ons format aan. Ga dus zelf geen kolomnamen aanpassen, of kolommen toevoegen/verwijderen. Doe je dit wel, dan kan dit niet geupload worden.

• De afbeeldingsnamen die je in de excel invoert, moeten exact overeenkomen met de bestandsnaam van de daadwerkelijke afbeelding. Als de daadwerkelijke afbeelding bijvoorbeeld: pen-voorkant.jpg heet, dan moet je dat ook exact zo invullen in de excel lijst. Inclusief dus de extentie .jpg of .png afhankelijk van wat voor bestandstype de afbeelding is. Je kunt tevens ALLEEN .jpg of .png bestanden invoeren. PDF Photoshop of Illustrator bestanden kunnen we niet inlezen.

• De prijzen moeten ten alle tijden ingevoerd zijn in de excel. Als je de prijs bij een product in de excel leeg laat, dan kunnen we deze niet inlezen. Wil je dat het product in de shop komt zonder prijs? Dan voer je bij de prijs in “Op aanvraag”. Het product zal dan “Op aanvraag” in de shop worden getoond.

• Het limiet aan tekens in een kolom is 1024 tekens

Het mooiste is, als je het Excelbestand als CSV kunt opslaan. Dit doe je door in Excel op “Bestand” te klikken en dan “Opslaan als” te selecteren. Dan kies je bij “Bestandsindeling” de optie “CSV UTF-8 door komma’s gescheiden”. Nu is het bestand klaar om naar ons op te sturen zodat wij deze voor je kunnen inlezen. Je kunt het bestand HIER naar ons opsturen.