Hoe pas ik de PDF tekst aan onder op de PDF?

Geschreven door Natascha Groels
Gewijzigd op: Ma, 1 Mrt, 2021 om 1:24 PM
Druk af
Op de PDF die uit de shop gegenereerd wordt, staat standaard de tekst "Bedankt voor uw bestelling en tot ziens."

Als je deze tekst wilt wijzigen dan doorloop je de volgende stappen:

Stap 1: Allereerst log je in het CMS van jouw shop in.

Stap 2:Je gaat vervolgens naar het blokje "Instellingen" en dan het tabje "PDF"

Stap 3: Je klapt vervolgens het menu met "Bestelling" uit. Hier zie je dan vervolgens het veld "Bestelling pdf bedankt tekst". Hier kun je vervolgens de gewenste tekst invoeren.

Stap 4: Tenslotte klik je onderaan de pagina nog op "Opslaan" om de wijzigingen door te voeren