Bedrukking koppelen aan producten

Geschreven door Steven Veenstra
Gewijzigd op: Vr, 24 Feb, 2023 om 10:17 AM
Druk af

Bedrukking koppelen aan producten?

Heb je een bedrukkingsheet gemaakt en ingelezen via de back-end van jouw webshop? Dan moet je de bedrukkingcodes nog koppelen aan de artikelen. Dit is heel eenvoudig, lees hier onder de verschillende manieren.

Let op!

Het koppelen van drukcodes aan producten werkt alleen indien je gebruik maakt van de "Interne bedrukkinglijst". Binnen de externe bedrukkinglijst worden drukcodes gekoppeld aan artikelen binnen de sheet.

Hoe koppel ik mijn drukcode aan een artikel?

Er zijn 3 manieren om een bedrukkingcode te koppelen aan jouw artikel.

Bedrukkingcode koppelen per categorie
Koppel een drukcode aan alle artikelen binnen een categorie

Stap 1: Ga naar "Webwinkel"

Stap 2: Ga via het menu links naar "Categorieën"

Stap 3: Zoek de categorie waar je de drukcode(s) aan wil koppelen en klik op "Wijzigen".

Stap 4: Navigeer naar beneden, hier zie je staan "Bedrukking". Vink de drukcode(s) aan die jij wilt koppelen aan de artikelen in deze categorie.

Stap 5: Onderaan de pagina klik je vervolgens op "Opslaan en verder"

Bedrukkingcode koppelen aan een productset
Koppel een drukcode aan alle varianten binnen een product

Stap 1: Ga naar "Webwinkel"

Stap 2: Ga via het menu links naar "Producten"

Stap 3: Zoek het product waar je de drukcode(s) aan wilt koppelen.

Via de velden kan je specifiek filteren, zodat de juiste producten in de weergave tevoorschijn komen.

Stap 4: Vink het artikel (of meer) aan waar je de drukcode(s) aan wilt koppelen.

Stap 5: Navigeer naar de onderkant van de pagina. Selecteer hier de actie "Stel bedrukking in" en klik op "Uitvoeren"

Stap 6: Vink binnen de pop-up "Schakel bedrukking in" en "Gebruik bedrukking uit shop" aan. Vervolgens vink je de drukcode(s) aan die jij wilt activeren op alle varianten binnen het product en klik "Opslaan"

Stap 7: Wacht tot dat de pagina een groene melding weergeeft.

Bedrukkingcode koppelen aan een variant
Koppel een drukcode per variant binnen een product

Stap 1: Ga naar "Webwinkel"

Stap 2: Ga via het menu links naar "Producten"

Stap 3: Zoek het product waar je de drukcode(s) aan wilt koppelen en klik op "Wijzig"

Stap 4: Navigeer naar onderen. Open de variant (d.m.v. de  tabs) waar je de margetabel op wilt instellen.

Stap 5: Navigeer naar beneden. Hier zie je staan "Bedrukking"

Stap 6: Vink "Schakel bedrukking in" en "Gebruik bedrukking uit shop" aan. Vervolgens vink je de drukcode(s) aan die jij wilt activeren op de variant.

Stap 7: Onderaan de variant klik je vervolgens op "Variant opslaan"

Let op!

Het koppelen van drukcodes heeft invloed op onze wachtrij.

Meer informatie: Hoelang moet ik wachten voor mijn aanpassing?

Meer over bedrukking?

Wij helpen je graag verder! Onderstaand hebben wij een aantal suggesties