Activeer je support account

Geschreven door Steven Veenstra
Gewijzigd op: Wo, 17 Jul, 2024 om 1:04 PM
Druk af

Welkom bij PromoCat. Wil je weten hoe je je support account activeert? Hier is een eenvoudig stappenplan om je te helpen.

Wat is een support account?

Met een support account krijg je toegang tot ons support platform, waar je documentaties en handleidingen kunt vinden. Als lid heb je ook toegang tot exclusieve documenten en kun je je eigen vragen (tickets) indienen en de status hiervan volgen.

Voordelen van een support account

• Toegang tot exclusieve documentatie: Alleen voor leden.
  • Ingezonden tickets beheren: Bekijk en volg de status van je vragen.
  • Nieuwe vragen indienen: Makkelijk en snel.

Stappen om je support account te activeren

1. Ga naar de registratiepagina en vul je gegevens in: https://hulp.promocat.nl/nl/support/signup
  2. Bevestig je e-mailadres: Je ontvangt een bevestigingsmail. Klik op de link om je e-mailadres te verifiëren.
  3. Log in op het support platform: Ga naar de inlogpagina en voer je e-mailadres en wachtwoord in.
  4. Verken het support platform: Nu heb je toegang tot alle documentatie en kun je tickets indienen