Error 429

Steven van der Wijk
Geschreven door Steven van der Wijk
Gewijzigd op: Wo, 30 Jun, 2021 om 10:57 AM
Druk af

Wat betekent error 429

Error 429 betekent 'Too many requests' omdat de gebruiker teveel verzoeken heeft verstuurd naar de website in een bepaalde tijd. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door een plug-in, DDos of iets anders. De server geeft op dit moment een reactie terug met een blokkade.

Let op! Deze error is alleen van toepassing op het IP-adres waar deze verzoeken vandaan komen. Dit betekent dat andere gebruikers de site gewoon kunnen bereiken

Hoe los ik dit op?

Om deze error te kunnen opheffen moet er een mail gestuurd worden naar hulp@promocat.nl, in deze mail moet je aangeven wat jouw IP-adres is. Je kunt jouw IP-adres bekijken op https://www.watismijnip.nl. Het IP-adres wordt boven aan je scherm weergeven.