Tabelweergave voor marges activeren

Geschreven door Steven Veenstra
Gewijzigd op: Do, 4 Nov, 2021 om 4:50 PM
Druk af

Vind je een tabelweergave zoals in Excel toch fijner dan de standaard margeweergave? Geen probleem. Volg de stappen hier onder om de tabelweergave te activeren.

Wat is de standaard weergave?

Bij de webshop die je afneemt wordt de standaard margetabel geactiveerd. Een overzicht van deze tabellen kun je bekijken via het CMS.

Dit is hoe de standaard weergave er momenteel uit ziet:

Meer informatie: Hoe maak ik een nieuwe margetabel aan?

Wat is de tabelweergave?

Een tabelweergave is letterlijk een weergave zoals een tabel. Dit kun je vergelijken met een Excel blad.

Hoe activeer ik de tabelweergave?

Stap 1: Ga naar "Instellingen"

Stap 2: Open de tab "Webwinkel"

Stap 3: Hier zie je staan "Tabelweergave voor marges activeren"

Stap 4: Klik onderaan op "Opslaan en verder"

Stap 5: De tabelweergave is geactiveerd. Ga naar "Mijn Suppliers"

Stap 6: Je kunt nu per assortiment van leverancier kiezen welke margetabel je wil bewerken.

Wellicht ook interessant?