Hoe bewerk ik de head, CSS of Javascript?

Geschreven door Steven Veenstra
Gewijzigd op: Wo, 9 Mrt, 2022 om 11:33 AM
Druk af

Wil je de stijl wijzigen van je website, een script plaatsen in de <head> of helemaal los gaan in de javascript? Geen probleem.

Met toegang tot het CMS heb je al deze mogelijkheden.

Hoe kom ik in de geavanceerde layoutbewerking?

Stap 1: Ga naar de layoutbewerking.

Meer informatie: Hoe kom ik in de layout bewerking?

Stap 2: In de adresbalk zie je de volgende URL http://jouwwebshopurl.nl/frontendEditor/ ("jouwwebshopurl.nl" is jouw domeinnaam). Achter deze URL typ je "layout/edit".

De nieuwe URL wordt dan als volgt http://jouwwebshopurl.nl/frontendEditor/layout/edit

Stap 3: Klik op "Enter".

Stap 4: Navigeer naar de gewenste tab

Stap 5: Na jouw wijziging klik je op "Opslaan"

Let op: Sla wel per tab op!

Stap 6: Ga nu terug naar de standaard layout bewerking. Dit kun je doen door "/layout/edit" weer weg te halen in de adresbalk.

Stap 7: Publiceer de layout zodat de wijzigingen zichtbaar worden.

Meer informatie: Aangepaste layout publiceren

Je bent klaar!