Betalen met MultiSafepay

Geschreven door Steven Veenstra
Gewijzigd op: Wo, 21 Jun, 2023 om 2:42 PM

Let op!

MultiSafepay is geen standaard webshop module. Voor de integratie van MultiSafepay vragen wij een eenmalige fee van € 150,- Met deze fee onderhouden wij onze koppeling, om te garanderen dat deze blijft werken.

Voorwaarden

Voordat je kan beginnen met MultiSafepay moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn bepaald door MultiSafepay en belangrijk om succesvolle betalingen te kunnen voldoen.

1. In de checkout moet een vinkje staan om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden
  2. In de algemene voorwaarden zijn de volgende onderdelen benoemd
    1. Het KVK nummer (KBO voor Belgische bedrijven).
    2. Het BTW nummer (Indien beschikbaar).
    3. Het vestigingsadres.
    4. Het telefoonnummer of andere manier vorm live contacteren.
    5. Een emailadres of contactformulier
  3. Daarnaast is het belangrijk dat op de website zelf een duidelijke omschrijving van de producten of diensten beschikbaar is.
  4. Zijn de verzendmethoden beschikbaar en is er een retourbeleid

Beginnen met koppelen

Om te beginnen met MultiSafepay is het van belang dat de addon wordt geactiveerd. Het activeren van deze addon gaat via PromoCat. Hiervoor kan je mailen naar hulp@promocat.nl.

Voordat je begint met MultiSafepay koppelen aan de webshop, moet je in MultiSafepay eerst een website profiel hebben aangemaakt.

Meer informatie: Sites (multisafepay.com)

Stap 1: Ga naar "Instellingen"

Stap 2: Ga via het menu links naar "Instellingen"

Stap 3: Open de tab "Betaalmethodes"

Stap 4: Hier beneden vind je "MultiSafepay", klap deze uit.

Stap 5: Vul bij "Accountnummer" jouw accountnummer in.
Deze vind je in MultiSafepay, rechtsboven in. Een voorbeeld kan lijken op: 101144**

Stap 6: Vul bij "MiltiSafepay website ID" de "Site ID" in vanuit MultiSafepay.

Deze kan je vinden in jouw aangemaakte website profiel onder "Instellingen > Website-instellingen"

Stap 7: Vul bij "MultiSafepay website security code" de "Secure Code" in vanuit MultiSafepay.

Deze kan je vinden in jouw aangemaakte website profiel onder "Instellingen > Website-instellingen"

Stap 8: Klik onderaan op "Opslaan en verder"