(Tekst)pagina's aanmaken/wijzigen

Als je in de achterkant (CMS) van de shop bent ingelogd, ga je naar “Paginabeheer” en dan links naar “Tekstpagina’s”. Hier zie je alle tekstpagina’s die momenteel zijn aangemaakt.

Als je nu een bepaalde tekstpagina wilt wijzigen, dan kun je op “Wijzigen” klikken. Vervolgens klik je op “Opslaan en terug” en de wijzigingen zijn doorgevoerd.

Als je een tekstpagina wilt toevoegen, klik je bij “Tekstpagina’s” op “Nieuwe tekstpagina aanmaken”. Er volgt nu een pop-up waarin je de titel van de tekstpagina kunt opgeven (Dit zal tevens de url van deze pagina worden).

Zodra je de titel hebt ingevoerd en op “Opslaan” hebt geklikt, kom je in een nieuw scherm waar je alle info kunt invullen. Als je alles hebt ingevuld, klik je vervolgens op “Opslaan en terug”.

Nu moet je deze tekstpagina nog koppelen aan een menu item. Dit doe je door naar “Paginabeheer” te gaan en daar het menu te kiezen waar deze tekstpagina aan moet komen te hangen. Je klikt bij dit menu item dan op “Wijzigen” en vervolgens selecteer je bij “Verwijst naar” de optie “Tekstpagina” en dan bij “Tekstpagina de gewenste tekstpagina. Nu is de tekstpagina aan het menuitem gekoppeld. Het enige wat je dan nog moet doen is op "Opslaan" klikken.