Achterhalen van welke leverancier het product is

Indien je niet weet van welke leverancier een bepaald product uit jouw shop is, kun je dit op 2 manieren achterhalen.

1. In het CMS bij "Webwinkel"

Als je in het CMS van de shop bent ingelogd, ga je naar "Webwinkel". Vervolgens typ je bij "Zoek product op" het artikelnummer/de naam/een gedeelte van de naam. Het product verschijnt dan onderaan de pagina.

Hier kun je nu zien van welke leverancier het product afkomstig is. Dit staat bij de kolom "Supplier".

2. Bij de offerte aanvraag/bestelling in het CMS

Als je in het CMS van de shop bent ingelogd, ga je naar "Bestellingen" of "Offertes" (afhankelijk van of de klant een bestelling heeft geplaatst of offerte heeft aangevraagd).

In het geval van een offerte, klik je op de knop "Offertes".

Vervolgens klik je bij "Nieuw" op "Tonen".

Hier zie je nu een overzicht van alle offerte aanvragen. Je klikt nu op "inzien" achter de offerte waarvan je wilt achterhalen van welke leverancier het aangevraagde product is.

In het overzicht kun je nu naar beneden scrollen en zie je de aangevraagde producten staan. Tevens staat hier een regel met "Leverancier" met daar achter de naam van de leverancier.

In het geval van een order, klik je op de knop "Bestellingen".

Vervolgens klik je links nog een keer op "Bestellingen".

Als het goed is zie je nu achter "Aangemaakt door klant" een getalletje staan (dit is het aantal bestellingen dat is geplaatst). Hier klik je op "Inzien".

Nu zie je een overzicht van alle bestellingen die door de klanten zijn geplaatst. Je zoekt hier de gewenste bestelling op en klikt vervolgens op "inzien".

Vervolgens scroll je in het overzicht naar onderen waarbij je een overzicht ziet van de bestelde producten. Hier zie je een regel staan met "Leverancier" met daarachter de naam van de leverancier waarvan dit product is.