Product tabs aanpassen (Professional design)

Let op! Deze functie werkt alleen op ons professional design (Metro theme).

Met deze uitleg kun je het volgende aanpassen.

Stap 1 - Kiezen welke producten ik wil tonen

Je kunt een keuze maken uit een bepaalde selectie categorieën, deze vind je als volgt:

- Ga naar de achterkant van jouw webshop (Het CMS)

- Ga naar "Webwinkel" en dan links naar "Categorieën.

- Maak hier een keus uit 1 van de categorieën of subcategorieën

Stap 2 - Een naam geven aan de tabs

- Ga naar de achterkant van jouw webshop (Het CMS)

- Ga naar "paginabeheer" en dan links naar "paginaboom.

- Vervolgens zoek je "Trending Producten" op (Om het makkelijker te maken, kun je alles eerst inklappen doormiddel van de - tekens aan de linkerkant)

- Hier kun je de titel, en tabs wijzigen.

- Om de tabs te wijzigen, zoek je de tab die jij wil aanpassen en klik je rechts op (Wijzigen)

- Er opent nu een nieuwe pagina

- Hier pas je alleen de naam aan, hiervoor kies je een naam die bij jouw categorie past.

- Klik vervolgens op opslaan.

De naam is nu gewijzigd en zal nu in de shop worden getoond.

Stap 3 - De categorie bij de tab koppelen

- Ga naar de achterkant van jouw webshop (Het CMS)

- Ga naar "paginabeheer" en dan links naar "layout bewerken"

- Klik vervolgens op "direct naar layoutbewerking".

- In het menu links ga je naar "Inhoud"

- Hier zie je "Header - trending products" staan en daaronder de liggende product sliders.

Het werkt als volgt

Het werkt op volgorde.

- Klik in het menu links nu op het potloodje dat jouw specifieke tab configureert. (Voor kantoor is dit "Tab 1", deze gebruik ik als voorbeeld)

- Er opent nu een pop-up

- Ga in de pop-up naar de tab "Standaard"

- Scrol naar onderen tot dat je "Toon producten op basis van *" tegen komt.

- Zoek in het dropdown menu vervolgens de categorie die jij wil koppelen aan jouw tab. (Voor mij is dat kantoor, dus kies ik kantoor en zakelijk)

- Klik nu op "Opslaan"

- Om de aanpassingen nu zichtbaar te maken voor jouw klanten moet je de layout nog publiceren.

Vervolgens kun je de aanpassingen bekijken op de live versie van jouw webshop.