Logo op PDF's wijzigen

Het logo wat op de PDF's wordt getoond, kun je heel eenvoudig via het CMS van je webshop wijzigen. Dit doe je als volgt.

Stap 1 - Je moet eerst inloggen in het CMS van je webshop

Stap 2 - Vervolgens klik je op het blokje 'Instellingen' en dan klik je op het tabje met 'PDF'

Stap 3 - Je klikt nu de dropdownbalk aan waarin 'Algemeen' staat en het menu klapt uit

Stap 4 - Als je nu iets naar onderen scrollt, zie je daar het logo staan wat momenteel op de PDF's wordt getoond. Via de knop 'Bestand kiezen' kun je nu een nieuw logo selecteren wat je op de PDF's ingesteld wilt hebben. Tenslotte klik je onderaan de pagina nog op 'Opslaan en verder' om de wijzigingen op te slaan.