Offertes inzien in het CMS

Geschreven door Steven Veenstra
Gewijzigd op: Vr, 29 Okt, 2021 om 11:12 AM
Druk af

Als je een eigen webshop beheert is het natuurlijk belangrijk om up-to-date te zijn met de offertes van je klanten. Om een overzicht te krijgen van alle offertes, kun je kijken in het CMS van jouw webshop. Door de volgende stappen te volgen krijg je toegang tot jouw besteloverzicht.

Waar kan ik offertes inzien in het CMS?

Stap 1: Ga naar het CMS van jouw webshop en klik vervolgens op "Offertes"

Stap 2: Vervolgens kom je in het overzicht van "Aanvragen" terecht. Aan de hand van welke status de offerte heeft kun je klikken op "Tonen"

Stap 3: Wanneer je op "Tonen" klikt, kom je terecht in het offerte overzicht met alle offertes omtrent deze status. Wil je een offerte inzien, dan klik je op "Inzien" bij de gewenste offerte

Stap 4: Nu kan je de gegevens inzien van de offerte

Je bent klaar! Nu heb je inzicht in al jouw bestellingen.

Indien de klant een bijlage heeft toegevoegd bij zijn/haar bestelling, kun je deze hier ook terug vinden.

Meer informatie: Waar kan ik het door de klant meegestuurde bestand in de checkout vinden?